Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgContentJhimagepopup has a deprecated constructor in /home/boekbandkunst.nl/www/plugins/content/jhimagepopup/jhimagepopup.php on line 14

Nieuws

 

Limited Edition


Daan Oude Elferink fotografeert de schoonheid van het verval. Hiermee is hij zeer succesvol. Hij werkt onder de naam Daanoe. Zijn web-site is www.daanoe.nl. Hij exposeert in bekende galeries in binnen- en buitenland, onlangs nog in New York.

Van zijn werk heeft hij een boek uitgegeven over de periode 2010-2012 in een oplage van 500 exemplaren. Hiervan worden 8 stuks luxe gebonden. Deze 8 boeken worden in een band van grijs leer gebonden en voorzien van een blindstempeling met een kader op de voorzijde. Op de achterzijde word 2010-2012 eveneens in blind gedrukt. DaanoeDe boeken worden door mij vervaardigd. De boeken worden gepersonaliseerd en genummerd met romijnse cijfers van I t/m VIII en gesigneerd door de fotograaf Daan Oude Elferink en mij. 

De prijs voor deze bijzondere uitgave is 310 euro inclusief het boek. Er wordt ook een bijpassende overslagdoos  gemaakt waar dit fraaie boek licht- en stofvrij in bewaard kan worden. De doos is uitgevoerd in heel grijs linnen met leren hoeken en een foliedruk in zwart op de voorzijde. De prijs van deze  overslagdoos is 65 euro. Indien u zowel boek als doos besteld betaalt u slechts 355 euro voor dit exclusieve geheel.