Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgContentJhimagepopup has a deprecated constructor in /home/boekbandkunst.nl/www/plugins/content/jhimagepopup/jhimagepopup.php on line 14

Boek, The real van Gogh the artist and his letters.

Franse band uitgevoerd in heel leer. Op het voorplat is een voorstelling in vele kleuren leer aangebracht, na een schilderij van van Gogh welke ook op het omslag van het originele boek is gebruikt. Om de voorstelling heen zijn blinde lijnen aangebracht. Het kader is handvergulding. De titel is in blinddruk aangebracht op de verguldpers. De achterzijde is voorzien van een blind kader.
Het boek heeft handbestoken kapitalen van zijde en gouddraad. De snede is rondom geverfd en voorzien van een brede gouden lijn die doorloopt tot het kapitaal en daar overgaat in gouddraad. De binnenzijde is voorzien van een leren kneep, handgemaakt batik papier waar omheen een gouden kader is aangebracht.
De overslagdoos is uitgevoerd in half leer met leren hoeken. De titel op de rug is in blind- en gouddruk uitgevoerd op de verguldpers. Op voor- en achterzijde van de doos is het omslag van het originele boek verwerkt. Voor de binnenzijde is het gesplitte leer van het boek gebruikt.