Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgContentJhimagepopup has a deprecated constructor in /home/boekbandkunst.nl/www/plugins/content/jhimagepopup/jhimagepopup.php on line 14

Boek, The real van Gogh the artist and his letters.

Franse band in heel Valencia geitenleer. Op de voorzijde, overlopend over de rug naar de achterzijde, is het schilderspalet van van Gogh op schaalgrote handmatig in handvergulding aangebracht. Eveneens het kader op voor- en achterzijde.
Op het palet zijn plakken su├ęde, als zijnde verf, aangebracht. De titel van het boek is op de voorzijde in blinddruk aangebracht. Het boek heeft een leren kneep en er is handmarmer voor de schutbladen gebruikt.
Rondom het schutblad is een handverguld kader aangebracht. De snede is rondom gekleurd in twee kleuren en daar overheen is een fantasie vergulding gemaakt. De kapitalen zijn handbestoken met zijde.
De overslagdoos is in linnen uitgevoerd met het zelfde handmarmer als de schutbladen. Op de rug en voorzijde van de doos is de titel met zwarte folie gedrukt.