Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgContentJhimagepopup has a deprecated constructor in /home/boekbandkunst.nl/www/plugins/content/jhimagepopup/jhimagepopup.php on line 14

Boek-object, rond fotoalbum in vierkante doos.

Fotoalbum gemaakt ter gelegenheid van de geboorte van ons eerste kleinkind. Het geheel is uitgevoerd in leer. Op de voorzijde van het boek zijn vele woordjes, in de vorm van een duimafdruk, in blinddruk gedrukt. Uitgangsthema was, ieder mens is uniek.
De naam Marin is in leer opgelegd. Diameter van het boek is 45 cm! De vierkante doos, ook geheel in leer uitgevoerd, bestaat uit 2 openslaande deksels die afgedekt worden door 25 ronde vlakken.
De 5 rondjes van de middenbaan zijn elk voorzien van een letter samen de naam Marin, gedrukt in gele folie. De overige rondjes zijn bedrukt met een letter van de naam in blinddruk en op een willekeurige plaats bevestigd. De voor- en achterzijde van de doos zijn gelijk. Door het grote formaat is het een object geworden.